Werken als assemblage medewerker, wat kun je verwachten?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het samenvoegen van onderdelen. Het samenvoegen kan door middel van schroeven, lijmen, solderen of zelfs lassen. Het laatste is zeer wenselijk wanneer je werkzaam wilt zijn als assemblage-medewerker. Verder ben je technisch onderlegd waardoor je geen problemen ondervindt tijdens het lezen of maken van technische tekeningen. Bij veel bedrijven werken assemblage-medewerkers nauwkeurig samen met collega’s waaronder voorbewerkers en collega assemblage-medewerkers om elkaars werkzaamheden te controleren en waar nodig te verlichten.

Een baan als assemblage medewerker: hier kun jij aan de slag

Zoals vermeld zijn veel werknemers assemblage-medewerkers werkzaam in de metaalindustrie. Producten die opgebouwd worden door onderdelen van hout of kunststof hebben tegenwoordig ook steeds vaker productielijnen waar assemblage-medewerkers werkzaam zijn. 

Jouw vacature als assemblage medewerker ligt op je te wachten!

De metaalindustrie, kunststofindustrie, houtindustrie en de technishe branche in het geheel groeit nog dagelijks in werkzaamheden en bedrijven. Ben jij flexibel inzetbaar en heb je een technisch inzicht? Dan is een functie als  assemblage-medewerker misschien wel de passende functie voor jou. Bekijk direct alle vacatures assemblage medewerker bij Onenine en vind een baan die bij je past.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Zit er op dit moment geen passende vacature voor assemblage medewerker in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.