Werken als liftmonteur

Een liftmonteur is verantwoordelijk voor het monteren, installeren en onderhouden van liften, roltrappen en rolpaden. Het correct meten en lezen van tekeningen is van groot belang voor het leveren van dit soort precisiewerk. Het leveren van deze producten gaat samen met een onderhoudscontract. Het uitvoeren van keuringen en het opstellen van keuringsrapporten zijn ook werkzaamheden die uitgevoerd worden door een liftmonteur. Mochten er technische mankementen voordoen dan ben jij de persoon die deze kan verhelpen.

Waar gaan werken als liftmonteur?

De werkzaamheden die een liftmonteur uitvoert zijn zeer specifiek en dus gewild. Alle openbare ruimtes die nieuw gebouwd of verbouwd worden zijn alle voorzien van een van deze installaties. Het bestaande klantenbestand is vaak al enorm groot bij deze werkgevers waardoor ze graag hun personeelsbestand uitbreiden met een nieuwe liftmonteur. Zo zijn er heel veel mogelijkheden om te gaan werken als liftmonteur. De ideale uitgangspunt om je technische carrière te starten.

Bekijk het actuele aanbod vacatures liftmonteur

Afwisselende werkzaamheden op de meest uiteenlopende locaties van Nederland. Als je aan de slag wilt als liftmonteur nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Graag brengen wij je in contact met de juiste werkgevers voor de baan liftmonteur. Onenine is jouw partner bij het vinden van een technische vacature die écht aansluit op je wensen en talenten.

Hulp bij het zoeken van een technische baan?

Heb je ons huidig aanbod technische vacatures bekeken en vind je geen passend vacature liftmonteur? Dan helpen wij je graag bij de verdere zoektocht of invulling van je carrière. Neem contact met ons op! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière, door het vinden van een geschikte technische baan als liftmonteur of in een ander technisch vakgebied. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.