De start van je carrière als lasser

Er zijn verschillende technieken en manieren voor een lasser om verbindingen te maken tussen metalen voorwerpen. De grootte van de opdrachten variëren van het vullen van gaatjes in plaatwerk tot het verbinden van volledige constructies. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren wordt een lasapparaat gebruikt. Hiermee worden specifieke plekken zodanig verhit dat de metalen smelten en zo verbonden kunnen worden aan andere metalen. Het uitvoeren van deze handelingen kan schade aanbrengen aan het menselijk lichaam als deze onveilig gebruikt worden. Een lasser dient hiervoor ten alle tijden verantwoordelijk en zorgvuldig te werk te gaan.

Bij welke bedrijven kun je aan de slag?

Vraag jij je af of er genoeg technisch personeel gezocht wordt? Maak je hier niet druk om! In de metaalindustrie en metaalbewerking zijn veel lassers werkzaam. Deze grote producenten hebben vaak meerdere lassers in dienst die werken in combinatie met geautomatiseerde machines. Bedrijven waar je aan de slag kunt als lasser zijn bijvoorbeeld machinebouw, werktuigbouw en carrosserie bouw. 

Vind een geschikte vacature lasser

Een zorgvuldige en zelfstandige medewerker is een toevoeging voor iedere onderneming. De technieken veranderen waardoor de werkzaamheden variëren tussen ambacht en moderne techniek. Door de vooruitstrevende innovaties zijn er wellicht mogelijkheden om je huidige kennis van lassen uit te breiden naar een moderne variant.

Werken als lasser? Krijg hulp van de Onenine consultants!

Geen vacature als lasser gevonden die voldoet aan je wensen?  Laat technisch detacheringsbureau Onenine je helpen. Door onze kennis en ervaring op de technische arbeidsmarkt, weten wij snel een passende baan voor jou te vinden. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of neem contact met ons op.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.