Een baan als projectmanager

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor een project van begin tot eind. Bij veel werkgevers is een projectmanager al betrokken bij de eerste contacten die gelegd worden. Door deze betrokkenheid kan een projectmanager in een vroeg stadium al advies geven en ondersteuning bieden waarna een strategie ontwikkeld kan worden. Alle factoren omtrent het project zoals het tijdsbestek, budget, werkzaamheden en planning worden in kaart gebracht. Wanneer het project uitvoerbaar is zal de projectmanager zich focussen op de werkzaamheden en of deze zich verhouden met de gemaakte begrotingen. Tot slot zal een projectmanager zich bezighouden met de afbouw van het project en zich tegelijkertijd weer focussen op nieuwe potentiele projecten. 

Waar werken in de techniek?

Als projectmanager kun je nagenoeg overal werken. In het bedrijfsleven maar ook bij de overheid zijn diverse mogelijkheden voor deze functie. Een projectleider zal voornamelijk werkzaam in sectoren als de bouw, ICT, civiele techniek, consultancy en de financiële sector. 

Vind jouw vacature projectmanager

Alle projecten moeten worden voorzien van een projectmanager. De mate van verantwoordelijkheid die een bedrijf kan toevertrouwen aan een goede projectmanager is van grote waarde. De zelfstandigheid en goede communicatie zodat een werkgever met een gerust hart het project ontwikkeld kan zien worden. Deze personen zijn onmisbaar binnen een project en zeer gewild voor werkgevers. Spreekt dit jou aan? Wacht dan niet langer en vind jouw vacature als projectmanager. Onenine toont je alle technische vacatures overzichtelijk op een rij!

Vrijblijvend hulp en advies

Vind je geen geschikte vacature projectmanager of heb je behoefte aan passend advies over de juiste volgende stap in je technische carrière? Dan staat Onenine voor je klaar. Als technisch detacheringsbureau zijn wel gespecialiseerd in technische vacatures en hebben wij jaren aan ervaring met het vinden van geschikte banen in de techniek. In een vrijblijvend gesprek ontdekken wij je wensen en talenten, en gaan we op zoek naar een passende baan in de techniek. Lijkt dit je wat? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Of kom langs op ons kantoor in Venlo of Weert!

 

Zit er op dit moment geen passende vacature als projectmanager in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.