Onenine consultants

Als specialisten met passie voor de techniek staan we als organisatie iedere dag klaar om gedreven professionals vooruit te helpen en hen te begeleiden, op weg naar de perfecte baan. Dagelijks werken wij als team vol gedrevenheid aan ons doel: de perfecte match maken tussen ambitieuze technici en werkgevers. Ontmoet het team van Onenine:

Onze contactpersonen
Miel Koolen Business Unit Leader 06-14856386 m.koolen@onenine.nl
Sven Maes Recruitment Consultant 06-43534454 s.maes@onenine.nl
Menno Stockmans Recruitment Consultant 06-40674746 m.stockmans@onenine.nl
Nick Moonen Recruitment Consultant 06-43534453 n.moonen@onenine.nl
Menno van Kleef Recruitment Consultant 06-34422132 m.vankleef@onenine.nl.
Luuk Janssen Recruiter 06-18559292 l.janssen@onenine.nl
Robin Peters Operationeel Manager 06-83773805 r.peters@onenine.nl
Sjoerd Sijben Founder/oprichter 06-57588441 s.sijben@onenine.nl

Het vervullen van een passende baan

Met plezier, uitdaging en passie werken in de techniek. Dat is waar het om draait, voor zowel werknemers als werkgevers. Onenine focust zich op het creëren van duurzame dienstverbanden. Zo gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte match voor jouw droombaan of collega. Bekijk alle vacatures bij Onenine of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.