Onenine consultants

Als specialisten met passie voor de techniek staan we als organisatie iedere dag klaar om gedreven professionals vooruit te helpen en hen te begeleiden, op weg naar de perfecte baan. Dagelijks werken wij als team vol gedrevenheid aan ons doel: de perfecte match maken tussen ambitieuze technici en werkgevers. Ontmoet het team van Onenine:

Miel Koolen

Accountmanagers

Miel Koolen

"Relaties opbouwen, dat is hoe ik mijn werk bij Onenine zou omschrijven. Als consultant schakel ik elke dag met interessante werkgevers en mensen die op zoek zijn naar een volgende of nieuwe stap in hun carrière. Ook buiten mijn werk bevind ik me graag tussen de mensen of dat nu is voor een etentje, in de sportschool of op de voetbalclub. Alleen door te investeren in die contacten kun je echt iets waardevols opbouwen. "

Rens Broods

Rens Broods

"Voor ik aan de slag ging bij Onenine heb ik ruim acht jaar een eigen horecaonderneming gehad. Dit lijkt misschien totaal iets anders, maar waar het in essentie op neerkomt is ‘mensenwerk’. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, net als elk vak zijn eigen techniek heeft. En dat is waar mijn interesse ligt. Ik vind het mooi om mensen te helpen in hun zoektocht naar een baan die bij ze past. En als aan het einde van dat traject een werknemer en werkgever allebei tevreden zijn, dan is mijn dag geslaagd."

Menno stockmans onenine

Menno Stockmans

"Mensen aan een baan helpen, waar ze dagelijks met plezier heen gaan, dat is hetgeen dat mij energie geeft. Persoonlijk contact is daarbij voor mij erg belangrijk. Ik wil niet alleen de specialist leren kennen, maar ook de persoon achter het CV. Dat is wat mijn functie als consultant zo leuk maakt en waar wij als Onenine het verschil in kunnen maken."

Thijs huijerjans werknemer onenine

Administratie

Thijs Huijerjans

"Als Controller help ik Onenine B.V. met het inrichten en oppakken van de administratie. Om met een aantal professionele consultants en eigenaar samen te werken om aan alle eisen te voldoen die in deze branche vereist zijn op financieel en organisatorisch gebied ervaar ik als zeer positief en prettig. De dynamiek binnen dit bedrijf en de wet- en regelgeving in de branche maakt het interessant en uitdagend."

Sven Maes Onenine marketing

Marketing

Sven Maes

"Als Marketing en Social Media medewerker ben ik verantwoordelijk voor alle online activiteiten van Onenine. Deze functie sluit perfect aan bij mijn opleiding en ambities. Momenteel studeer ik namelijk SPECO Marketing en ondanks dat ik tijdens mijn studie enkel sportgerelateerde commerciële vraagstukken krijg, vind ik de technische sector erg interessant. Hetgeen ik tijdens mijn studie leer pas ik in de praktijk direct toe binnen Onenine."

Robin Peters

Management

Robin Peters

Manager Weert

"Technische ontwikkelingen en innovaties vind ik altijd al interessant. Ik ben nieuwsgierig naar de ideeën achter een techniek en heb echt bewondering voor de mensen die baanbrekende nieuwe dingen uitwerken én bedenken. Diezelfde nieuwsgierigheid maakt mijn werk als consultant zo leuk. Je leert mensen kennen, en komt in dat soort gesprekken niet alleen te weten wat voor werk iemand doet. Maar ook wat ze belangrijk vinden en wat hun hobby’s zijn. Door die nieuwsgierigheid kan ik maatwerk leveren."

Sjoerd Sijben

Sjoerd Sijben

Founder/oprichter

"De techniek ontdekken achter alledaagse zaken, dat is wat ik zo mooi vind aan mijn werk. Machines die paprika’s en tomaten sorteren, het klimaat in gebouwen waar elke dag mensen werken en wonen, al dat soort technieken worden uitgevoerd en bedacht door mensen waar ik dagelijks mee werk. Techniek is enorm fascinerend, maar het zijn de mensen die het maken die echt bijzonder zijn. Daar hebben we bij Onenine oog voor, en daarin maken we het verschil."

Het vervullen van een passende baan

Met plezier, uitdaging en passie werken in de techniek. Dat is waar het om draait, voor zowel werknemers als werkgevers. Onenine focust zich op het creëren van duurzame dienstverbanden. Zo gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte match voor jouw droombaan of collega. Bekijk alle vacatures bij Onenine of neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan De Klaver Sint Apolloniastraat 2d in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine
Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.