Werken als mechanisch monteur, wat kun je verwachten?

De voornaamste werkzaamheden van een mechanisch monteur zijn het assembleren en monteren van mechanische onderdelen. Bij het samenvoegen ontstaan nieuwe componenten en zelfs complete constructies. De installaties van mechanische apparatuur komt voor in hedendaagse voorwerpen zoals thermostaten en regelaars. De componenten kunnen ook individueel werkende onderdelen worden voor nog grotere mechanische machines. Deze dienen door een mechanisch monteur ook onderhouden te worden. Het signaleren van storingen en deze verhelpen door eventuele reparaties zijn eveneens belangrijke werkzaamheden. Een mechanisch monteur specialiseert zich vaak in specifieke technieken of machines.

Werken in de techniek

Nederland staat vol met innoverende bedrijven die voorzien zijn van grote machineparken. Een  mechanisch monteur kan werkzaam zijn bij productielijnen die vaak 24 uur per dag in ploegen werken. Zo is het werken in de techniek als mechanisch monteur altijd uitdagend en variërend.

Bekijk de vacatures mechanisch monteur

De diverse mogelijkheden in werktijden en locaties zorgen er voor dat een mechanisch monteur vaak snel aan de slag kan. De meeste vacatures binnen dit vakgebied zijn voor vele niveaus toegankelijk. Mocht een kandidaat gespecialiseerd zijn in bepaalde machines of technieken dan kan dit zeer voordelig zijn voor een werkgever op zoek naar een mechanisch monteur.

Onenine helpt je verder met technische vacatures

Zit er op dit moment geen passende vacature voor mechanisch monteur in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij het vinden van een baan in de techniek. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.