Een baan als CNC frezer

De hoofdzaak van een CNC frezer is het besturen van de freesmachine. Voorafgaand lees je aandachtig de technische tekening en ben je verantwoordelijk voor de juiste werk volgorde en instellingen van de machines. Na een goede voorbereiding kan het proces gestart worden en komen de eerste productie resultaten ook wel prototype genoemd. Het uitvoeren van product controle kan je veel vertellen over eventuele wijzigingen of aanpassingen in de instellingen. Ook dien je tijdig je onderhoud uit te voeren of in te plannen om er voor te zorgen dat jij of andere CNC frezers hun werkzaamheden goed en veilig voort kunnen zetten.

Waar werken als CNC frezer?

De meeste CNC frezers werken met meerdere collega frezers samen bij een bedrijf. De omvang en de productie van deze bedrijven zijn vaak groot waardoor de werkgelegenheid hoog is. De metaalindustrie is een bekende werkplaats maar ook werktuigbouwkunde, elektrotechniek of zelfs installatietechniek zou een werkplaats kunnen bieden voor een werknemer CNC frezer.

Jouw vacature als CNC frezer ligt op je te wachten!

Door de grote omvang van de bedrijven en een productieproces die vaak 24 uur per dag door gaat, breiden ze het personeelsbestand vaak graag uit met extra CNC frezers. De kennis en ervaring die dit beroep met zich mee brengt, is wellicht ook interessant voor andere beroepen binnen de kunststof- of metaalbewerking. Zo biedt een vacature CNC frezer diverse doorgroeimogelijkheden en ben je verzekerd van een uitdagende technische baan!
 

Op zoek naar een geschikte technische vacature?

Op zoek naar jouw droombaan in de techniek? Bekijk de huidige technische vacatures of laat Onenine je helpen. Wij helpen je persoonlijk verder bij het vinden van een technische baan die helemaal voldoet aan jouw wensen en doelen. Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Schroom niet en neem contact met ons op of kom langs bij ons op het kantoor in Weert!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.