Werken in de techniek als planner

De functie planner voorziet de werkgever van een overzicht die ingedeeld is in periodes van tijd. Deze planningen kunnen bestaan uit korte en lange termijn afhankelijk van de vraag van de werkgever. Wanneer er een zogeheten ‘’deadline’’ aangegeven wordt is het van groot belang dat alles voor die periode in orde is. Een juiste planning kan daarbij helpen door overzicht, structuur en regelmaat te geven aan de uitvoerende binnen de opdracht. Een planner kan een overzicht maken van werkzaamheden en deze plaatsen in een servgewenste tijdlijn. Hierbij moet rekening gehouden worden met de tijdsduur van alle handelingen. De handelingen worden vaak uitgevoerd in een gewenste vollegorde die qua tijd ook op elkaar aan moet sluiten. Met al deze gegevens puzzel je als het waren een tijdlijn samen.

Wanneer een planner in de techniek planningen maakt omtrent personen gaat dit vaak over een personeelsplanning. Een werkgever is verplicht deze tijdig te verstrekken aan de medewerkers. Zo is iedereen tijdig op de hoogte van de gewenste planning en kun je eventueel nog aanpassingen maken wanneer deze planning niet haalbaar blijkt te zijn voor alle partijen. In de meeste gevallen communiceert een planner met externe partijen. Bij transport en logistiek vinden we vaak planners die dagelijks bezig zijn met berekenen en herberekening van planningen.

Groot aanbod werkgebieden

Vrijwel ieder groot bedrijf heeft een planner in dienst voor het maken van personeelsplanningen en dag planningen voor de werkzaamheden die gewenst zijn voor die dag. Bouwbedrijven, transport en logistiek hebben planners die alle interne en externe personen op de hoogte brengt van een planning. Bij transport kan een planner werkzaam zijn bij de scheepsvaart, vrachttransport en spoorwegen.

Vind een passende vacature als planner

Door toenemende vraag binnen de transportwereld voorzien bedrijven zich graag van planners. Vaak hebben ze deze zelfs meerdere planners in dienst die fulltime werkzaamheden uitvoeren voor een werkgever. Wanneer je stressbestendig bent en een goed overzicht hebt is deze functie wellicht wat voor jou. Klaar om te solliciteren? Bekijk dan direct alle vacatures als planner bij Onenine en sollciteer direct!

Baan in de techniek? Onenine helpt!

Heb je tot nu toe nog geen passende vacature als planner in de techniek gevonden of weet je niet goed wat voor een baan in de techniek bij je past? Geen probleem! Als technisch detacheringsbureau beschikt Onenine of jaren aan ervaring en kennis om jou op weg te helpen. In een vrijblijvend gesprek ontdekken wij jouw wensen en talenten. Aan de hand van de behoeftes gaan wij voor je aan de slag en vinden wij een geschikte baan in de techniek. Klinkt goed toch? Schroom daarom niet en neem contact met ons op. Een bezoek aan ons kantoor in Weert of Venlo kan natuurlijk ook!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.