Wat doet een CV monteur?

Een CV Monteur plaatst en installeert verschillende vormen van een verwarmingssysteem. Na de installatie voert een CV Monteur regelmatig onderhoud en controles uit. Deze controles zijn nodig om de werking en veiligheid van de installaties te kunnen garanderen. Eventuele storingen worden tijdig gesignaleerd door de CV Monteur waarna de reparatie uitgevoerd kan worden.

Tegenwoordig worden woningen en gebouwen vaak voorzien van warmtepompen. Deze manier van verwarmen wordt vaak ook uitgevoerd door een CV Monteur. 

Werken als CV monteur: veel vraag, groot werkveld!

Van kleine ondernemers, middelgrote bedrijven tot grote organisaties. Producenten hebben vaak eigen werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in de door hun gemaakte producten. Grote bouwbedrijven hebben ook meerdere CV Monteurs in dienst om de grote projecten te kunnen voorzien. Nader onderhoud en eventuele reparaties worden ook vaker uitgevoerd door kleinere of lokale ondernemers met CV Monteurs. Kortom: werken als CV monteur kan bij verschillende bedrijven en het aanbod is dan ook groot!

Vind jouw vacature CV monteur?

Bewoonbaar of niet, vrijwel alle gebouwen zijn voorzien van een vorm van verwarming. De installaties en onderhoudswerkzaamheden zijn veel voorkomend waardoor de vraag naar CV Monteurs groot is. 

Onenine helpt je verder met vacatures CV monteur

Ben je geen geschikte technische vacature als CV monteur in onze vacaturemodule tegengekomen of heb je behoefte aan persoonlijk advies en ondersteuning in je technische carrière? Schroom niet en neem contact op met Onenine. Wij helpen je verder bij het vinden van jouw droombaan in de techniek!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.