Aan de slag met een baan in de techniek

Als loodgieter monteer en installeer je leidingen een water- en afvoersysteem. Deze leiding-installaties worden na de montage ook in onderhoud voorzien door een loodgieter. Tijdens nieuwbouwprojecten worden loodgieters ingezet om nieuwe toevoer en afvoerleidingen aan te leggen. Ook tijdens verbouwingen kunnen leidingen vernieuwd, verlegd of verwijderd worden. Deze installaties gaan tegenwoordig vaak samen met installaties van cv-ketels, verwarmingen en leidingen. Hoofdzakelijk bestaan de werkzaamheden uit onderhoud aan leidingen en sanitair. Onderhoud en reparaties kunnen preventief of nodig zijn en worden op afspraak ingepland. Veel loodgietersbedrijven hebben een service om spoed gevallen en lekkages buiten kantoortijden om te verhelpen.

Waar werken als loodgieter?

Een loodgieter is meestal in dienst bij loodgietersbedrijven. Deze middelgroot tot grote bedrijven hebben vaak een groot personeelsbestand waar veel loodgieters werkzaam zijn. Ook hebben aannemers en bouwbedrijven vaak eigen loodgieters in dienst. Bouwbedrijven en loodgietersbedrijven vinden we door heel het land waardoor de werkgelegenheid hoog is. 

Ontdek alle vacatures loodgieter

Als echte vakman zit je niet graag stil en wil je direct aan de slag. Veel bedrijven zijn zoekende naar een loodgieter om hun personeelsbestand mee uit te breiden. De bouw blijft altijd doorgaan en onderhoud is altijd nodig waardoor een loodgieter onmisbaar is. Ook veel aannemers en bouwbedrijven kiezen vandaag de dag om zelf een loodgieter in dienst te nemen.

Werken in de techniek?

Zit er op dit moment geen passende vacature voor loodgieter in ons aanbod of wil je graag ondersteuning bij de invulling van je carrière? Meld je aan! Wij ondersteunen je graag bij de volgende stap in jouw carrière. Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek.
 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.