Baan eerste monteur elektrotechnische installaties

De functie eerste monteur elektrotechnische installaties kent veel verschillende werkzaamheden die de dag invullen. Je voorziet gebouwen zelfstandig van installaties en kunt vervolgens de werking toelichten bij de afnemende consument. De meeste afnames gaan in combinatie met een onderhoudscontract waarbij de eerste monteur elektrotechnische installaties ook de onderhoudswerkzaamheden verricht. Het preventief uitvoeren van onderhoud voorkomt vaak storingen. Mochten er zich storingen voordoen dan worden ook deze verholpen door een eerste monteur elektrotechnische installaties. De verantwoordelijkheden en mate van zelfstandigheid onderscheiden een eerste monteur elektrotechnische installaties van een reguliere monteur binnen de elektrotechniek. Als eerste monteur elektrotechnische installaties verdeel je ook de bestaande taken onderling en waar nodig stuur je de medewerkers op de werkvloer aan.

In welke technische branches werken?

Vaak is een eerste monteur elektrotechnische installaties werkzaam voor een bedrijf in de elektrotechniek of bij een installatiebedrijf. Tegenwoordig hebben zelfs grote bouwbedrijven hun eigen eerste monteur elektrotechnische installaties in dienst. In tijden van drukte hebben werkgevers graag zelfstandige vakmensen in dienst waar ze meer verantwoordelijkheden neer kunnen leggen. Deze omschreven drukte houdt al een lange tijd aan waardoor het aanbod werkgevers groot is.

Vind jouw vacature eerste monteur elektrotechnische installaties

De huidige vraag naar een eerste monteur elektrotechnische installaties is groot. Gezien de grote variëteit in werkzaamheden nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Zo kunnen wij je bij de juiste werkgever voorleggen en kun jij volledig tot je recht komen met jouw kennis en ervaring.

Laat technisch specialist Onenine helpen

Het vinden van een baan in de techniek die bij je past. Het kan nog knap lastig zijn. Ondanks het groot aanbod vacatures eerste monteur elektrotechnische installaties kan het zijn dat je nog niet een geschikte technische vacature hebt gevonden. Dan helpt het team van Onenine je graag verder. Wij gaan samen met jou op zoek naar een baan in de techniek die volledig aansluit op je wensen en jou alle kansen biedt om door te groeien. Benieuwd welke kansen er voor jou liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Venlo of Weert!


 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.