Werving

Je bent op zoek naar vakkundig personeel dat past bij de openstaande functie in je onderneming. Er moet een vacature worden uitgeschreven, sollicitaties moeten worden doorgespit en kandidaten moeten op gesprek komen. De werving en selectie van een geschikte werknemer is een vak apart. Het vraagt om de juiste kennis en ervaring om te zorgen dat de juiste mensen voor de functie worden geselecteerd. Bovendien kost het simpelweg veel van je tijd, die je liever anders invult. Laat Onenine als werving en selectie bureau je daarom helpen. 

Wij faciliteren de werving van je kandidaten. Aan de hand van een gesprek gaan we als werving en selectie bureau samen je wensen voor de functie in jouw organisatie bespreken. Hierbij zullen zowel de harde eisen, zoals opleiding en werkervaring, maar ook het type persoon en persoonlijke kenmerken worden besproken. Op basis van deze input kan een persoonlijk wervingsadvies gemaakt worden waarin wij u de juiste kanalen presenteren om zo de juiste kandidaat te kunnen vinden.

Selectie

Naast de werving kun je bij Onenine ook rekenen op de selectie. Wij selecteren op basis van jouw wensen geschikte professionals in de techniek. Als specialist in de techniek weten wij exact de beste talenten te selecteren. Onenine voert interviews met kandidaten en stuurt na afloop een duidelijke rapportage die op een heldere manier de belangrijke aspecten van de functie koppelt aan de kandidaat. Zo nemen wij als werving en selectie bureau volledig jouw zorgen uit handen. Bij Onenine kun je rekenen op het krijgen van talentvolle technische werknemers die een écht meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

Waarom Onenine als werving en selectie bureau?

Het vinden van de juiste partner die voldoet aan jouw wensen, kan een lastige opgave zijn in het grote aanbod werving en selecties bureaus. Bij Onenine kun je rekenen op een partner met kennis van de technische wereld, die waarde hecht aan goede communicatie en jouw professioneel, snel en vakkundig voorziet van een vakkundig personeel. Wij helpen je bij de recruitment in de techniek.

Waar je op kunt rekenen?

Ontdek de mogelijkheden van recruitment in de techniek

Al vele jaren is Onenine succesvol als werving en selectie bureau in de techniek succesvol in het verbinden van bedrijven en technische professionals. Wij vinden bij elk wervingsvraagstuk de best geschikte kandidaat, van elk niveau en in elk technisch vakgebied. Van starters, specialisten tot managers; Onenine is de wervingspartner voor technische werknemers, die je bij elke stap in de werving en selectie bijstaat. Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder met het vinden van geschikte technische werknemers.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.