Waarom werken in de techniek?

Je staat aan het begin van je carrière of wilt juist een hele andere koers in je carrière maken. Dan heb je de keuze uit veel verschillende vakgebieden als je gaat werken in de techniek. De vraag of er genoeg technisch personeel gezocht wordt is dan ook  gemakkelijk te beantwoorden. De techniek is een bedrijfstak waarin de werkgelegenheid alleen maar toeneemt en je toekomstperspectief heel positief is. De techniek biet volop kansen waarin jij inhoudelijk het verschil kan maken voor de samenleving. Want waar staan we immers zonder techniek? Doordat er op alle opleidingsniveau’s vraag is naar technische vakmensen, is er een ruime keuze uit technische banen. Van monteur in de elektrotechniek of werktuigbouw, werkvoorbereider tot hardware engineer; werken zoeken in de techniek biedt volop kansen! Dus wacht niet langer! Ben jij de volgende die roept:  ‘ik zoek werk in de techniek!’?

Werk zoeken in de techniek: waar vind je een baan in de techniek?

Wanneer je werk gaat zoeken in de techniek, kun je door het veelzijdig aanbod al snel door de bomen het bos niet meer zien. Waar vind je de vacature die helemaal aansluit op je wensen, je kwalificaties én die dicht bij jouw in de buurt ligt? Onenine helpt je verder! Wij zijn specialist op de technische arbeidsmarkt en helpen je jouw ambities te verwezenlijken. Door ons groot netwerk in de techniek, weten wij de beste vacatures te verzamelen voor mensen die werk zoeken in de techniek. Hierbij richten wij ons op technische banen waarbij jij jouw talenten écht kunt ontwikkelen en op de lange termijn uit kan groeien tot een ware technische professional

‘Ik zoek werk in de techniek!’

Wil je graag werken in de techniek? Onenine helpt je als technisch specialist op weg naar jobs in de techniek. Of je nu op zoek bent naar een technische vacature als starter of ervaren professional, wij hebben technische vacatures helemaal passend aan jouw wensen. Bekijk het vacatureoverzicht en start je technische carrière!

Weet je niet welke technische baan bij jou past? Onenine helpt je graag verder bij het vinden van een baan in de techniek die helemaal aansluit op je wensen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen gaan we werken aan jouw carrière!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.