Aan de slag als machinebouwer

Het nauwkeurig lezen van technische tekeningen en bouwplannen zijn van groot belang. Met alle informatie kan een machinebouwer zelfstandig onderdelen samenstellen en assembleren. Vaak worden de te monteren onderdelen aangeleverd waarna ze door de machinebouwer in de juiste volgorde gemonteerd en geïnstalleerd dienen te worden. Om de machine na de montage aan te kunnen sluiten en te kunnen controleren dient een machinebouwer kennis te hebben van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en de hardware. Naast het bouwen, monteren en installeren van machines kunnen ook reparaties en verbeteringen van bestaande machines behoren tot de werkzaamheden.

Waar werken in de machinebouw?

Als machinebouwer ben je in dienst van een bedrijf of leverancier die eigenaar of vertegenwoordiger is van een bepaald product of merk. De machines worden vaak in onderdelen geleverd waarna deze op locatie gemonteerd en geïnstalleerd worden. Er zijn ook fabrikanten die hun machines compleet leveren mits de afmetingen en specificaties dit toelaten. In deze gevallen worden de werkzaamheden uitgevoerd door machinebouwers in dienst van de fabrikant zelf.

Vind jouw vacatures machinebouwer!

Werken op locatie bij een grote fabrikant of op locatie bij de klant. De afwisseling van locatie en werkzaamheden zijn veel voorkomend bij machinebouwers. Het gebruik van machines groeit in alle sectoren. Er zijn vele producties en diensten die hedendaags door machines uitgevoerd worden. Dit vergroot de werkgelegenheid voor machinebouwers.

Laat Onenine je helpen

Ben je geen geschikte machinebouw vacature in ons vacatureoverzicht tegengekomen? Dit betekent niet dat er geen passende baan op jou ligt te wachten. Onenine helpt je namelijk verder. Met onze ervaring, kennis en groot netwerk gaan we graag voor jou op zoek naar een passende baan als machinebouwer bij jou in de buurt én die aansluit op jouw wensen. Schroom daarom niet en neem contact met ons op. Voordat jij het weet, ga jij aan de slag in jouw nieuwe technische carrière.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.