Wat houdt de technische baan in?

Een servicemonteur koeltechniek is verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden aan koeltechnische installaties. De meeste systemen hebben periode controles/keuringen om het systeem te optimaliseren en de levensduur te kunnen garanderen. Voorafgaand aan de dienst kunnen er al storingen gemeld zijn die al ingepland staan. Wanneer storingen gemeld worden buiten kantoortijden om, gaan ze vaak direct doorverbonden met een servicemonteur koeltechniek. Op locatie wordt de storing gezocht en bij voorkeur ter plekke verholpen. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit het repareren of vervangen van bestaande componenten. Wanneer dit geen optie meer is zal de servicemonteur koeltechniek de gehele installatie moeten vervangen.

Waar werken als servicemonteur koeltechniek?

Wanneer je kiest voor een baan in de techniek als servicemonteur koeltechniek kun je op diverse plekken terecht komen; van kleine ondernemers, middelgrote bedrijven tot grote organisaties. Producenten hebben vaak eigen werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in de door hun gemaakte producten. Grote bouwbedrijven hebben ook meerdere servicemonteur koeltechniek in dienst om de grote projecten te kunnen voorzien. Onderhoud en eventuele reparaties kunnen ook uitgevoerd worden door kleinere of lokale ondernemers met een eigen servicemonteur koeltechniek. Een baan in de techniek biedt dus volop mogelijkheden om te bepalen waar jij wilt gaan werken.

Jouw vacature als servicemonteur koeltechniek ligt op je te wachten!

Bewoonbaar of niet, vrijwel alle gebouwen zijn voorzien van een vorm van klimaatbeheersingssystemen of airco. De installaties en onderhoudswerkzaamheden zijn veel voorkomend waardoor de vraag naar servicemonteur koeltechniek groot is. Lijkt een baan in de techniek je wel wat? Ontdek dan alle vacatures servicemonteur koeltechniek bij Onenine of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Technisch detacheringsbureau Onenine helpt je verder

Heb je nog geen passende vacature servicemonteur koeltechniek gevonden? Wij helpen je graag verder bij het vinden van een nieuwe baan in de techniek. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Venlo en Weert. We bespreken dan graag je wensen en gaan voor je op zoek naar jouw technische droombaan.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.