Wat houdt een baan engineer elektrotechniek in?

De werkzaamheden van een engineer elektrotechniek bestaan onder andere uit het ontwerpen, installeren en verbeteren van elektrotechnische installaties. Voorafgaand aan een nieuw ontwerp gaat een engineer elektrotechniek informatie verzamelen over innovaties en gedane onderzoeken. Deze wordt zorgvuldig verwerkt en vertaald naar een ontwerp. Met de juiste calculaties, begrotingen en specificaties kan een ontwerp uitgewerkt en geïnstalleerd worden. Deze installaties worden ook door de engineer elektrotechniek zelf uitgevoerd. Bij alle installaties hoort ook (preventief) onderhoud met eventuele reparaties.

Wat zijn de werkgebieden als technisch engineer?

De meeste engineer elektrotechniek zijn werkzaam bij technologische bedrijven die zich richten op innovaties binnen de technologie. Deze vinden we vaak in de sectoren zoals autotechniek, telecommunicatie en energievoorzieningen. Dit biedt voor jou als werknemer in de techniek volop mogelijkheden om een baan te kiezen die bij je past en die jou voldoende mogelijkheden biedt om door te groeien.

 

Werken in de techniek? Vind jouw vacature engineer elektrotechniek!

Door de snelle ontwikkelingen en innovaties op het gebied van technologie is engineer elektrotechniek een aanwinst voor veel bedrijven.  Hedendaags worden veel producten en diensten geautomatiseerd waardoor de vraag groter wordt. De bestaande elektrotechnische installaties worden op heel snel tempo opgevolgd door vernieuwingen en innovaties waardoor een engineer elektrotechniek voor veel bedrijven onmisbaar is.
Gezien de grote variëteit in werkzaamheden nodigen wij jou graag uit voor een gesprek. Of neem alvast een kijkje tussen onze technische vacatures.

Behoefte aan persoonlijk hulp en techniek?

Wil je graag direct aan de slag in de techniek en heb je behoefte aan hulp bij  het vinden van jouw technische droombaan? Het team van Onenine staat voor je klaar. Wij bieden je ondersteuning bij het vinden van een baan in de techniek die écht bij je past. Van technisch engineer tot een andere technische functie. Behoefte aan persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Venlo of Weert! 

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.