Vacatures metaal

Vacatures metaal

Werken in de metaal staat voor pure maatwerk. Van metalen onderdelen assembleren tot het lassen of fitten van metalen constructies. Een baan als metaalbewerker is dan ook uitdagender en veelzijdiger dan dat je wellicht in eerste instantie denkt. Spreekt het werken in de metaal jou aan? Met een ruim aantal diverse vacatures in de metaal is het vinden van een baan die volledig op jou aansluit mogelijk! Wij geven een voorproefje wat jij kunt verwachten bij een functie in de metaal.

Werken in de metaal

Een vacature in de metaal is een erg breed begrip. Omdat er bij metaalbewerking veel verschillende handelingen bij komen kijken, is er binnen elk proces vraag naar gespecialiseerde werknemers. Bij het maken van metaal komen diverse handelingen als snijden, buigen tot lassen aan te pas. Als werknemer in de metaal zal jij je bezig houden met het zorgvuldig en foutloos uitvoeren van dergelijke werkzaamheden. Aangezien het werken in de metaal nogal lichamelijk belastend kan zijn, zijn veel processen tegenwoordig geautomatiseerd. Een vacature metaal vraagt dan ook vaak kennis van computergestuurde machines.

 Wat je zoal kan worden?

Als leerling een baan in de metaal

Spreekt het werken in de metaal jou aan, maar beschik je op dit moment niet over het juiste diploma om te starten met werken? Gelukkig zijn er verschillende leer-werk trajecten waar je al lerend alle vereisten in een vacature metaal zal leren. Binnen het traject krijg je grotendeels les in de praktijk, waarbij collega’s binnen de onderneming je alle vaardigheden leren die een metaalbewerker in huis moet hebben. Vaak zul je gemiddeld twee dagen in de week les krijgen om de theorie machtig te worden. Na het leertraject bieden veel ondernemers een baan aan, waardoor je direct als volwaardig werknemer aan de slag kunt. Het grootste voordeel om als leerling werknemer te starten in de metaal? Je krijgt direct betaald! Zo zijn vacatures metaal voor iedereen toegankelijk.

Werken in de metaal: meer mogelijk dan jij denkt

Denk je dat je enkel met veel ervaring en de juiste opleiding kunt werken in de metaal? Er is altijd meer mogelijk in de techniek! Een baan in de techniek vraagt veelal om specialistische kennis. Het verschil tussen een juiste en onjuiste handeling kan grote gevolgen hebben voor het hele proces. Ondanks dat steeds meer automatische processen het van werknemers overnemen, blijven professionals en vakmensen daarom onmisbaar in de metaal sector. De vraag naar goede werknemers in de techniek is dan ook groot! Er bestaan diverse mogelijkheden, waaronder omscholing of cursussen, om je volledig klaar te stomen om te werken in de metaal. 

Ook bij Onenine kijken we graag met je mee. We kijken naar jou als mens en gaan binnen de techniek branche op zoek naar een baan die goed bij jou zou passen. Aan de hand van je ervaring, opleiding en eigenschappen kijken we naar alle mogelijkheden. Zo vind je altijd een plek binnen de techniek waar jij écht gelukkig van wordt.

Bekijk alle vacatures metaal

Spreekt het werken in de techniek jou aan? Lijkt het je uitdagend om te werken in de metaal en dagelijks bezig te zijn met lassen, fitten, construeren tot sleutelen? Bij Onenine vind je een ruim aantal vacatures metaal. Bekijk alle mogelijkheden en vind een baan bij jou in de buurt.

Niets gevonden? Geen probleem! Je kunt naast het direct solliciteren ook contact opnemen met Onenine. Wij kijken graag met je mee en gaan samen met jou op zoek naar die ene baan in de techniek die volledig op jou aansluit. Wij streven naar jouw werkgeluk. Klaar voor je volgende uitdaging? Neem contact met ons op!

Terug naar nieuwsoverzicht
Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.