Kennismaking

Om een baan te vinden die perfect bij jou persoonlijkheid, ambities en interesse past, is het belangrijk dat wij jou eerst wat beter te leren kennen. Bij Onenine spreken we daarom eerst jouw wensen door tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Onder het genot van een drankje naar keuze vertellen we je natuurlijk ook graag meer over onze werkwijze en dienstverlening.

Waarom onenine

Vacature

Na die eerste kennismaking gaan we direct aan de slag! Jouw consultant schakelt met opdrachtgevers en bespreekt jouw mogelijkheden bij verschillende vooraanstaande technische bedrijven.. De vacatures en projecten die aansluiten op je wensen brengen we vervolgens in kaart. Natuurlijk houden we je gedurende deze zoektocht op de hoogte van de mogelijkheden en bespreken we alle opties met je. 

Zit er een vacature bij die je aanspreekt, dan kun je samen met je consultant besluiten om je door Onenine te laten voorstellen. Op dat moment delen we jouw profiel en cv met deze potentiële werkgever. We spreken al onze opdrachtgevers persoonlijk, en kunnen hierdoor ook een toelichting geven op jouw profiel. Daarbij benadrukken we waarom je perfect bij de organisatie past en wat je talenten zijn. Je kans op een uitnodiging voor een eerste sollicitatiegesprek wordt hierdoor sterk vergroot.

Voorbereiding op je sollicitatiegesprek

Goed nieuws, je mag op sollicitatiegesprek! Op basis van jouw profiel, CV en het gesprek dat jouw consultant met de opdrachtgever heeft gevoerd, hebben zij  besloten je uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. De consultants van Onenine helpen je vervolgens graag met advies, tips en informatie over de vacature en opdrachtgever om je tot in de puntjes voor te bereiden op dit gesprek.

Sollicitatiegesprek

Vervolgens ga je op sollicitatiegesprek, dit kan alleen maar ook samen met jouw consultant. Op die manier helpen we je een succesvol gesprek, en een onuitwisbare indruk achter te laten.  

Baan vinden

Aan de slag!

Zijn jij en de opdrachtgever na afloop van de sollicitatieprocedure allebei enthousiast dan feliciteren we je met je nieuwe baan! Terwijl jij bouwt aan je carrière houden we natuurlijk wel contact. Onze consultants komen regelmatig langs en om te horen hoe het met je gaat en of je op je plek zit. We denken namelijk graag mee in jouw ontwikkeling, dus ook voor cursussen of trainingen kun je bij je consultant terecht. Onenine stelt voor elke werknemer een studiebudget van €1000 beschikbaar om te investeren in jouw groei.

Bevalt je baan of het project waarop je werkt na een periode van 1 jaar nog steeds? Dan kun je via Onenine verder op dit project. Daarnaast is er de mogelijkheid om een contract vanuit onze opdrachtgever aan te nemen. Je gaat dan direct bij hen in dienst.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.