Talentvolle kandidaten in de techniek vinden

Ben je op zoek naar de beste technische professionals voor je bedrijf? Voor een korte periode of voor de lange termijn? Voor het invullen van je vacature ben je bij Onenine aan het juiste adres. Door goed te kijken naar je organisatie en met onze kennis van de technische markt weten wij een geschikte kandidaten te verbinden voor jouw vacature. Technisch talent die in jouw organisatie het verschil gaat maken. Ontdek het bereik van Onenine, plaats je vacature in ons vacatureoverzicht en ontvang de beste professionals op de technische markt!

Technische professionals laten werven

Bij Onenine geloven wij in de kracht van een betrouwbare sparringpartner met kennis van zaken. Al vele jaren hebben wij bedrijven mogen koppelen aan ambitieuze technische professionals. Dit doen we door het vinden van de juiste match collega, die jouw team naar een hoger niveau tilt. Onenine ontzorgt als technisch detacheringsbureau jou bij het vinden van technische kandidaten, en levert technische professionals, met talent, ambitie én boordevol motivatie. Wij vinden de juiste mensen voor de juiste functies. 

Hoe wij dit doen? Wij nemen het proces van werving en selectie geheel uit handen en gaan op zoek naar de beste kandidaten in jouw regio. Hierbij kiezen we voor een werving die aansluit op jouw wensen en bedrijf. In ons grote netwerk weten wij de beste technische professionals te vinden die aansluiten bij je organisatie. Zo zorgen wij dat jij, de kandidaat én wij een tevreden samenwerking aangaan. Een succesvolle toekomst in de techniek, dat is wat je van Onenine kunt verwachten!

Wat Onenine voor jou kan betekenen

Onenine helpt je bij het vinden van het juiste technische personeel, zowel voor een vast tijd verband als op project basis. Waar je op kunt rekenen:

Dé specialist op de technische arbeidsmarkt:

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we expert in het vinden van passende technische kandidaten voor jouw bedrijf.

Een partner waar je op kunt bouwen

We werken niet voor maar mét jou samen. In een nauwe samenwerking denken we pro-actief mee en helpen wij jouw wensen te verwezenlijken.

Direct aan de slag

Wij helpen je snel bij het vinden van technisch personeel, die direct inzetbaar is.

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Samenwerken aan langdurig succes?

Wil je graag jouw onderneming duurzaam laten groeien, door het vinden van geschikte technische kandidaten? Onenine verbindt de juiste professionals aan jouw organisatie. Hoe kunnen wij jou helpen? Neem contact met ons op!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.