Colofon en disclaimer

De website pagina https://onenine.nl is het officiële orgaan van Onenine B.V via internet. 

Onenine B.V. | Baan in techniek
Sint Apolloniastraat 2d kamer 215
6002 BE Weert Limburg, Nederland.
KVK 67201040

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Onenine. De inhoud; teksten, informatie en het beeldmateriaal op deze website vallen onder het copyright van Onenine. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website(s) besteden, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze website aanwezige informatie. Onenine is dan ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen.

Auteursrecht
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content, delen daarvan, foto’s of afbeeldingen maken inbreuk op intellectuele rechten van Onenine. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Onenine B.V. is het overnemen van content of delen daarvan (in de breedste zin van het woord), foto’s of afbeeldingen niet toegestaan. Word de inhoud op een andere manier dan het bekijken van pagina's op deze website gebruikt, dan is schriftelijke toestemming van de auteursrechthebbende nodig.

Privacy
Zie ook wel onze privacy pagina.

Samenwerkingen & links
Op onze partnerpagina worden nuttige links geplaatst. Onenine tracht enkel met organisaties samen te werken die een meerwaarde voor onze bezoekers kunnen bieden waarbij de onderwerpen beperkt blijven tot vacature- en techniek gerelateerd. Op de website Onenine, is dan ook een aantal verwijzingen ( links ) opgenomen naar websites van derden. Deze links vallen buiten de controle van Onenine B.V. en zo kan ons bureau dan ook nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van websites van derden waarnaar verwezen wordt. Enkele voorbeelden van technische partners zijn: Bodudo elektro Weert, HB logistiek & transport, Buys Glas groothandel & JBStech engineer. V.w.b. werk en personeel verwijzen wij naar vacaturelinq en Coachcircle; het coach platform van Nederland met o.a. loopbaan- en outplacement coaching. Hier de link naar het overzicht van onze overige partners.

Website totstandkoming
In nauwe samenwerking met Cross Internet; online marketing en webdesignbureau te Nederweert, is deze website opnieuw ontworpen binnen de huisstijl en technisch ontwikkeld. De samenstelling van het contentplan van deze website is tot stand gekomen binnen een prettige samenwerking tussen Cross internet en Onenine. 

Redactie
Deze website wordt door zowel het webcare team van Onenine alsook de marketing-communicatie medewerkers van Cross internet onderhouden.

Vragen?
Vragen of opmerkingen over deze website? Neem dan contact met ons op via info@onenine.nl

Wij helpen uiteraard graag verder!

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.