Maakindustrie vacatures

Maakindustrie vacatures

Ben jij op zoek naar maakindustrie vacatures? Werken in de maakindustrie is enorm belangrijk. Jij bekleedt namelijk een essentiële rol binnen het produceren van producten en goederen die wij dagelijks allemaal nodig hebben. Denk aan je telefoon, machines, je auto en je kleding. Jouw werk in de maakindustrie is dus onmisbaar. Wat ga jij maken? Bekijk de maakindustrie technische vacatures van Onenine en ontdek de mogelijkheden.

Wat is de maakindustrie?

De maakindustrie is de industrie van producten en goederen maken. Met een baan binnen de maakindustrie maak jij nieuwe producten van (rauwe) materialen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan textiel, kunststof en metaal. Van deze materialen worden binnen de maakindustrie, ook wel discrete industrie of discrete productie genoemd, allerlei soorten producten geproduceerd. Kleren, gordijnen, elektronica, transportmiddelen, verpakkingen en allerlei andere goederen kun jij binnen de maakindustrie produceren.

Soms wordt een bredere definitie van maakindustrie aangehouden. Volgens deze definitie behoren de winning van delfstoffen en het produceren en distribueren van elektriciteit, stroom, water en aardgas ook tot de maakindustrie. Je ziet dan misschien al wat overlap met de procesindustrie. Er is op sommige gebieden inderdaad overlap tussen de maakindustrie en de procesindustrie. Over het algemeen is er echter een distinctie te maken tussen de twee. De maakindustrie omvat de productie van goederen. De procesindustrie omvat de productie van materialen. Als je werkt in de procesindustrie maak je bijvoorbeeld plastic van olie.

Als je werkt in de maakindustrie maak je bijvoorbeeld flessen van plastic. De maakindustrie gaat dus over het toevoegen van waarde. Het plastic zelf heeft weinig waarde. Maar als je van dat plastic flessen maakt, heeft het plastic toegevoegde waarde gekregen. Hierin stimuleer jij binnen de maakindustrie de economie en produceer jij essentiële goederen.

maakindustrie

Waarom een baan in de maakindustrie?

Er heerst een enorm personeelstekort in de maakindustrie. Er is aan maakindustrie vacatures dus allesbehalve een tekort. En dat terwijl personeel in de maakindustrie onmisbaar is. Consumptiegoederen, elektronica, vervoersmiddelen en machines zijn onontbeerlijk in ieders dagelijks leven. Als jij geïnteresseerd bent in techniek en innovatie, dan zijn maakindustrie vacatures perfect voor jou.

Voor dat belangrijke werk krijg jij natuurlijk ook genoeg terug. Binnen de maakindustrie staat innovatie voorop. Jouw werk is dus nooit saai. Jij houdt niet enkel nieuwe ontwikkelingen bij, jij staat juist aan de forefront van die ontwikkelingen. Met jouw oog voor techniek en creativiteit lever jij betekenisvol werk. De constante groei en innovatie binnen de maakindustrie zorgt er tevens voor dat jij met de nieuwste technologieën en systemen aan de slag gaat. Met artificiële intelligentie, virtual reality en internet of things is jouw werk altijd uitdagend en dynamisch. 

Nu we het over groei hebben: met een technische baan in de maakindustrie zijn jouw doorgroeimogelijkheden eindeloos. Jij blijft je ontwikkelen en als je wilt kun je je zelfs binnen jouw werk specialiseren. Jouw carrière kan alle kanten op gaan. Met de constante ontwikkelingen op technologisch gebied is de maakindustrie altijd in beweging. En jij dus ook. Kies jij voor een maakindustrie vacature? Dan kies jij voor een leven lang leren en ontwikkelen. 

Vacatures maakindustrie

Ben jij creatief, nieuwsgierig en secuur in je werk? Dan wachten werkgevers over het hele land op jou! Pak deze kans en start jouw carrière in het afwisselende en innovatieve veld van discrete productie. Bij Onenine vind jij een uitgebreid en divers aanbod aan spannende maakindustrie vacatures. Je kunt bijvoorbeeld solliciteren voor maakindustrie vacatures zoals:

En nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan al onze maakindustrie vacatures!

maakindustrie vacatures technisch tekenaar

De perfecte vacature in de maakindustrie wacht op jou

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Grijp dan deze kans en ontdek de mogelijkheden voor een baan in de techniek van Onenine. Onenine helpt jou bij het vinden van een passende baan of traineeship waarbij jouw talenten en ambities vol kunnen bloeien. Wacht niet langer en solliciteer direct voor de maakindustrie vacature die perfect op jou aansluit.

Heb jij nog twijfels over de beste maakindustrie vacatures voor jou en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op. Of kom direct langs voor een kopje koffie en een goed gesprek. Onze ervaren consultants adviseren jou graag.

Terug naar nieuwsoverzicht
Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.