Werken bij Surface Treatment

Surface Treatment is een toonaangevende naam in het verduurzamen van aluminium voor onder andere aerospace en de machinebouw. Met een bestaansjaar van ruim 45 jaar en ongeveer 110 medewerkers is het familiebedrijf in Maasbracht uitgegroeid tot gevestigde onderneming. Door de gezonde groeiambitie is Surface Treatment op zoek naar gemotiveerde collega’s met een delende interesse in techniek en aluminium. Spreekt dit jou aan? Bekijk alle vacatures van Surface Treatment bij Onenine en solliciteer!

Technisch expert voor industriële toepassingen

Ga je werken bij Surface Treatment, dan kom je terecht in een onderneming met een drive om te groeien. Surface Treatment is specialist in oppervlaktebehandeling van aluminium onderdelen middels water speciaal voor de vliegtuigindustrie, machinebouw en high tech. Het leveren van kwaliteit aan klanten is de waarde die de onderneming dagelijks nastreeft. Succes wordt samen met het personeel van Surface Treament én de klanten gerealiseerd. Door een vakkundig en hecht team en persoonlijke samenwerking met klanten biedt het montagebedrijf de meest geschikte oplossing op maat.

technische vacatures of werken bij surface treatment

Dit kun je verwachten van de technische vacatures

Heb je een passende vacature gevonden en wil je solliciteren bij Surface Treatment? Je komt terecht in een mooi familiebedrijf waar een nieuwe generatie aan het roer staat. De toenemende groei als onderneming biedt jou als werknemer veel carrièrekansen. Zo heb je als technisch werknemer bij Surface Treatment volop doorgroeimogelijkheden. Je kunt je functie helemaal eigen maken en verder ontwikkelen in het vak. Het nemen van verantwoordelijk in projecten, proactief zaken oppakken en problemen signaleren zijn onderdelen wat je in de vacatures van Surface Treatment kunt verwachten. Natuurlijk kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een marktconformsalaris. Bekijk alle vacatures bij Onenine!

Solliciteren bij Surface Treatment?

Spreekt Surface Treatment je aan als onderneming? Solliciteren bij Surface Treatment kan direct bij Onenine! Wij helpen je bij je solliciatieprocedure en vertellen je graag meer over de verschillende vacatures. Wil je werken bij Surface Treament? Bekijk alle openstaande vacatures en laat je contactgegevens achter!

Nieuwe banen in de techniek

Recente vacatures

Bekijk alle vacatures

Contact opnemen

Upload hier je curriculum vitae
Upload hier je motivatie
Miel Coolen Sjoerd Sijben Contactpersoon 06-57588441 Direct solliciteren Stel een vraag
Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.