Werken bij ALPHA Steelworks

ALPHA Steelworks B.V. in Roermond is gespecialiseerd in de montage, verbouwing en aanpassing van staalconstructies. Met een brede werkveld in de industrie, utiliteitsbouw en petrochemie door heel Nederland en zelfs het buitenland, is ALPHA Steelworks een zichtbare montage partner. Het succes van de onderneming vertaalt zich in een groeiende vraag naar ambitieuze teamleden. Is het werken bij ALPHA Steelworks iets voor jou? Bekijk vacatures van ALPHA Steelworks bij Onenine.

Specialistisch montagebedrijf

ALPHA Steelworks is specialist op het gebied van montage van staalconstructies. Het montagebedrijf richt zich op middelgrote en grote staalconstructies, variërend van kleine tot grote projecten. Een eenvoudige uitdaging tot een complexe opdracht, geen dag ziet er voor het personeel van ALPHA Steelworks hetzelfde uit. Door de totaal service kan het bedrijf zowel tijdelijke werkzaamheden tot een gehele montage opvangen. Met jarenlange kennis en ervaring is ALPHA Steelworks een vertrouwde partner van veel ondernemingen. Met een groeiende vraag in hun service, is het bedrijf op zoek naar nieuw personeel. Onenine toont je alle vacatures van ALPHA Steelworks en helpt je bij het solliciteren voor jouw droombaan!

werken bij of solliciteren bij alpha steelworks

Waarom solliciteren bij ALPHA Steelworks?

Bij de start van je nieuwe baan word je goed begeleid om je nieuwe technische functie eigen te maken. Je krijgt onder andere de mogelijkheid om in een goede sfeer mee te denken over nieuwe mogelijkheden, krijgt de verantwoordelijk om eigen projecten uit te voeren en wordt ingezet als ondersteuning bij klanten. Er wordt tijdens het werken van ALPHA Steelworks veel aandacht besteed in je eigen vakinhoudelijke doorgroeimogelijkheden. Zo zijn er voldoende opties tot het volgen van goede cursussen om je kennis uit te breiden en op peil te houden. Op basis van je ervaring en kennis kun je rekenen op een marktconform salaris. Ondanks de nationale en internationale bekendheid van ALPHA Steelworks, kom je terecht in een persoonlijk en hecht team.

Vacatures ALPHA Steelworks bekijken

Ga je solliciteren en werken bij ALPHA Steelworks, dan kun je rekenen op een baan vol uitdaging, verantwoordelijk en carrièrekansen voor de komende jaren. De jarenlange groei van de onderneming vertaalt zich in enorm veel doorgroeimogelijkheden voor nieuw personeel van ALPHA Steelworks. Zo is er voldoende ruimte om binnen de onderneming je hoger op de carrièreladder te klimmen. 

Wil je werken bij ALPHA Steelworks? Bekijk dan alle vacatures op de website van Onenine! We leggen je graag meer uit over de sollicitatieprocedure en de diverse mogelijkheden binnen het bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Nieuwe banen in de techniek

Recente vacatures

Bekijk alle vacatures

Contact opnemen

Upload hier je curriculum vitae
Upload hier je motivatie
Miel Coolen Sjoerd Sijben Contactpersoon 06-57588441 Direct solliciteren Stel een vraag
Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.