Onenine staat achter vakmensen

Wij weten als geen ander wat er van vakmensen gevraagd wordt. Wij houden van techniek, het specialisme en de makers die er dagelijks mee bezig zijn. Juist daarom vinden wij het bij Onenine belangrijk dat jij de juiste ondersteuning krijgt bij het vinden van een baan die bij je past. Door persoonlijk contact, oprechte interesse en ervaring in de technische markt, gaan we samen met jou op zoek naar een job waarin jij alles kunt geven, kunt doorgroeien en je talent verder kan ontwikkelen. Hiervoor hoef je geen ervaring te hebben. Wij helpen vakmensen op VMBO tot MBO niveau. Ook werkend leren is een mogelijkheid. Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Onenine staat voor je klaar!

vakmensen techniek

Meer dan vacatures voor vakmensen

Onenine is continu op zoek naar ambitieuze werknemers met een gevoel en passie voor de techniek. Wij geven jou de handvatten om net dat stapje verder te gaan en op te vallen tussen de andere sollicitanten. Daarom staan wij je bij voor, tijdens en na het sollicitatieproces. Waar wij jou bij helpen:

  • Het vinden van een baan waar je direct aan de slag kunt;
  • Advies en tips bij het solliciteren;
  • Persoonlijk contact met een van onze consultants.

Bekijk alle vacatures

technische vakmensen vacatures

De baan van je dromen vinden?

Je bent klaar om direct aan de slag te gaan. Maak kennis met al onze openstaande technische vacatures. Filter op banen bij jou in de buurt en binnen de vakgebieden die je interesseert. Zo zie jij een overzicht aan banen die écht bij je passen. Van monteur, operator tot engineer, van VMBO tot MBO niveau en tijdelijk tot vast contactduur. De mogelijkheden zijn oneindig!

Is er in het huidig aanbod geen vacature die aansluit op je wensen en interesses? Neem contact met ons op. Onenine is aangesloten in een groot netwerk van werkgevers in de techniek. We helpen je persoonlijk bij het vinden van een werk in de techniek waar jij blij van wordt. Samen met jou maken creëren wij je toekomst. Ben jij er klaar voor?

Wij werken samen met meer dan 100+ bedrijven

Onze partners

Werken in de techniek?

Werken in de techniek? Wacht niet langer! Onenine helpt je graag verder op weg in je technische carrière. Bekijk alle beschikbare technische vacatures of neem direct contact op voor persoonlijk hulp en advies!

Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan de Schoutlaan 15 in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine. Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.