Nieuwe consultant Onenine

Nieuwe consultant Onenine

Onenine is alsmaar aan het groeien. Naast onze verhuizing naar een nieuw kantoor aan de Sint Apolloniastraat 2D, hebben we sinds deze week ook een nieuw lid aan ons team mogen toevoegen. Met veel enthousiasme is Stef Soentjens deze week gestart als consultant bij Onenine.

Wat kun je van Stef verwachten?

Stef zal zich binnen Onenine gaan richten op het verbinden van technische professionals en opdrachtgevers binnen de installatietechniek. Ben je geïnteresseerd in een baan in de installatietechniek of ben je juist op zoek naar geschikte kandidaten voor jouw onderneming binnen dit vakgebied? Stef helpt je verder! 

Schroom daarom niet wanneer je vragen hebt of behoefte hebt aan persoonlijk advies. Stef en het team van Onenine zal je verder op weg helpen.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan De Klaver Sint Apolloniastraat 2d in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine
Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.