Lasrobot programmeur

Lasrobot programmeur

Robotisering is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. Lasrobots kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan aan het veilig en efficiënt uitvoeren van hun taken. Maar als deze zelfde machines niet goed kunnen worden geprogrammeerd, wat voor nut zal al deze efficiëntie dan werkelijk bereiken? Als lasrobot programmeur ben jij verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van las processen. Het programmeren, ontwikkelen en bijsturen van de lasrobot behoren allemaal tot je takenpakket. Ben je enthousiast geworden? Lees dan verder over de uitdagende baan als lasrobot programmeur.

Wat is een lasrobot programmeur?

Als lasrobot programmeur ben je verantwoordelijk voor alle aspecten rondom de werking van lasrobots. Van productie, planning tot strategie, het zijn taken die je als lasrobot programmeur zal uitvoeren. Doordat het programmeren van lasrobots zowel online als offline gebeurd, is je lijst aan taken veelzijdig en breed. Doordat robots voor de productie van een groot scala aan producten wordt ingezet bij ondernemingen, is geen dag als lasrobot programmeur hetzelfde. Dit biedt tevens volop kansen om binnen je carrière volop te ontwikkelen en hogerop te komen.

Dit ga je doen

Het zo efficiënt mogelijk produceren van producten met behulp van een lasrobot, dat is de taak waar jij je als lasrobot programmeur op zal gaan focussen. Zo ben je nauw betrokken bij het ontwerpproces van lasmallen en zorg je dat deze in de praktijk met de juiste programmeersoftware kunnen worden uitgevoerd. Denken in technische oplossing en product verbeteringen zijn jou niet wereldvreemd. Om tot het beste resultaat te komen, communiceer je binnen een onderneming met andere engineers en productleiders. Als lasrobot programmeur dien je dan ook goed om te kunnen met verantwoordelijkheid en een stukje geduld te hebben.

Opleiding en werken lasrobot programmeur

Spreekt een baan als lasrobot programmeur je aan? En beschik je op dit moment niet over een diploma of over het juiste diploma? Er zijn volop kansen! Diverse bedrijven bieden immers een speciaal traject aan waar je werkend gaat leren. De opleiding bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Binnen de opleiding als lasrobot programmeur zal je theoretische kennis als praktische kennis opdoen over het gebruik van programmeer software, een lasrobot, robottechniek en lasmallen. Je zal stapsgewijs steeds meer verantwoordelijk krijgen en als volwaardig werknemer meedraaien in de organisatie. En het allerbeste aan de opleiding? Je krijgt gewoon betaald als een werknemer. Zo is het voor iedereen mogelijk om zich te scholen als lasrobot programmeur.

Vacature lasrobot programmeur zoeken?

Gaan je handen jeuken bij het zien van een technische uitdaging? Lijkt het je geweldig om dagelijks bezig te zijn met alle zaken rondom het programmeren van lasrobots? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wacht niet langer en vind een vacature lasrobot programmeur die volledig aansluit op jou! Bekijk onze technische vacatures.

Onenine helpt je ook graag bij de zoektocht van een passende baan in de techniek. Mocht er voor jou op dit moment een vacature lasrobot programmeur beschikbaar zijn, dan gaan wij dat stapje verder. Binnen ons netwerk gaan wij zorgen dat jij als lasrobot programmeur aan de slag gaan. Wij gaan samen met jou jouw wensen verwezenlijken. Klinkt goed toch? Een gesprek is altijd vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op!

Terug naar nieuwsoverzicht
Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan De Klaver Sint Apolloniastraat 2d in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine
Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.