CV tips

CV tips

Met je CV wil je een potentiële werkgever prikkelen om je uit te nodigen voor een gesprek. Een werkgever mag niet teveel tijd aan een CV besteden, maar moet wel de meest belangrijke informatie krijgen. Daarom is het goed opstellen / vormgeven van je CV erg belangrijk! Onderstaand een aantal do’s en don’ts.

Te beginnen met onze tips, de ‘do’s’:

Wat kun je beter vermijden, ofwel wat zijn ‘dont's’:

Behoefte aan persoonlijke hulp?

Het creëren van een goed CV kan nog vaak knap lastig zijn. Onenine helpt je daarom graag persoonlijk verder bij het maken van een sterk CV, passend bij een baan in de techniek. Schrroom niet en neem contact met ons op!

Terug naar nieuwsoverzicht
Routebeschrijving Onenine is gevestigd aan De Klaver Sint Apolloniastraat 2d in Weert, Limburg.
Vanaf de A2 zijn wij vanaf het noorden goed te bereiken vanuit de plaatsen Eindhoven, Helmond, Geldrop, Deurne, Valkenswaard, Venlo en Blerick.
Ook vanuit het zuiden kunnen inwoners in de buurt van Roermond, Maasbracht, Echt, Sittard, Brunssum, Maastricht en Heerlen eenvoudig een bezoek brengen aan Onenine
Route plannen kan hier
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.